Cultureel & Museaal Projectbureau Van de Kerk is een projectbureau met vier kernactiviteiten: projectmanagement, marketingcommunicatie, fondsenwerving en advies van concept tot uitvoering voor culturele organisaties, musea, charitatieve instellingen en overheden. Door een landelijk netwerk is Arte Quattro breed en direct inzetbaar.

ikonenmuseum

2009 - 2019


Ikonenmuseum Kampen
In de afgelopen jaren heeft Arte Quattro voor diverse musea verspreid over het land werkzaamheden gedaan. Een van de musea is het Ikonenmuseum in Kampen. Het is gevestigd in het fraaie voormalige middeleeuwse Minderbroederklooster. Het museum organiseerde in een tentoonstelling waarbij met zeven internationale partners is samengewerkt.  Arte Quattro deed de fondsenwerving en adviseerde het museum over de strategie inzake de tentoonstelling. 

Kranenburgh, Bergen
Voor het vernieuwde museum deed Arte Quattro de projectbegeleiding en financiering van grote tentoonstellingen (circa 1.000 m2).
Het betrof de openingstentoonstelling 'Wonder', de buitenplaatstentoonstelling 'Inspiratie' en de tentoonstelling van Joost Zwagerman (overzicht van hedendaagse kunst). 

 

 

 

 

 

 

website developed by: Holleman R
website designed by: Atelier van GOG