Cultureel & Museaal Projectbureau Van de Kerk is een projectbureau met vier kernactiviteiten: projectmanagement, marketingcommunicatie, fondsenwerving en advies van concept tot uitvoering voor culturele organisaties, musea, charitatieve instellingen en overheden. Door een landelijk netwerk is Arte Quattro breed en direct inzetbaar.

Overleg 
2019

Momenteel wordt de site vernieuwd. Tot de lancering van de nieuwe site blijft deze website in de lucht. Ook wordt er doorgewerkt aan tal van opdrachten verspreid over het land. Hieronder treft u daarover meer informatie. Tevens kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden van uw project vrijblijvend af te stemmen. 

Fondsenwerving voor monumenten en musea
Arte Quattro werkt aan verschillende financieringstrajecten zoals de restauratie van een buitenplaats, maar ook van diverse monumentale kerken, allerlei molens en andere rijksmonumenten in Nederland.

Verder is Arte Quattro betrokken bij verbouwingen en herinrichtingen van grote en kleine musea en de organisatie van (inter)nationale culturele projecten.

Naast de financiering van projecten doet Arte Quattro ook regelmatig het projectmanagement of het interim management van het project of de organisatie. Afhankelijk van de vraagstelling worden tevens haalbaarheidsonderzoeken van projecten uitgevoerd. 

 

 

website developed by: Holleman R
website designed by: Atelier van GOG